| Author |
Message |
|
li
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sat Jul 31, 2010 2:01 pm |
|
 |
| Admin cS.JusTKiLL.ro |
 |
|
BAFTA KELIOSULE  ) :*:* SPER SA TE INTORCI INAPOI...
|
|
 |
|
 |
|
yo
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sat Jul 31, 2010 4:32 pm |
|
Joined: Sun Jul 19, 2009 8:42 pm Posts: 522 Location: Bucuresti
|
|
Bafta si mult Noroc.
|
 |
|
qazdUde'
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sun Aug 01, 2010 12:10 pm |
|
|
FuddzZ- wrote: Ziua :29 Iulie 2010 Ora : 19 si ceva Adminul sau adminii ce erau pe server : Nu'mi aduc aminte bine..nu le dau importanta..parca tania..qaz li si numai stiu.. Adminul reclamat :Tania Greseala + dovada(print/demo/etc) : Pai intra copacul ala FooL ..nu stiu daca avea sau nu da am zis iar ai intrat wallere ..desigur ii spune lui tania sa imi dea gag..Domnisoara imi da..dupa imi arde un kick..intru iar imi da kick..iar Taranushul ala de QAZ(fara suaparare nu uita ce esti..buletinul tau tot miroase a oaie..ii spune ca imi da si ban..Va rog eu -1 Si fiti mai atenti la alegerea adminilor...desi au varste inaintate stim cu totii..cei de la tara nu au o gandire atat de matura pe cat le cere varsta..
Bafta si nu luati nimic in semn de rau..Daca gresesc cu ceva ca jucator stergeti .. Prin limbajul si caracterul de care dai dovada pe forum/server rezulta ca tu esti mai taran decat mine.Crescut in Grota e putin spus....Altceva chiar nu mai am de spus bafta!
_________________ This is 10 % luck, 20 % skill, 15 % concentrated power of will, 5 % pleasure, 50 % pain and 100 % reason to remember the name...
|
|
 |
|
 |
|
rulzz
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Mon Aug 02, 2010 2:47 pm |
|
|
|
Ziua :2.8.2010 Ora :14:00 Adminul sau adminii ce erau pe server :Tania, Fri Adminul reclamat :nu stiu de la care am luat fuck off Greseala + dovada(print/demo/etc) : vreau sa stiu si eu de ce am luat fuck off...pt ca am omorat 5 intr-o runda din care 2 cu grenada...poze nimic...si mai intreb ca mutu cine mi-a dat sa stiu si eu....da ei radeau...admini de treaba super....astept un raspuns
O@n@ : ip nu ai? Tania si FRI sunt helperi, nu au comanda de fuckoff
P.S Daca vrei sa adaugi ceva apasa butonul EDIT
ip: 86.126.192.10 va spune careva dintre ei care mi-a dat fuck off
yo:cei 2 pe care i-ai reclamat nu au comanda de fuckoff,poate a mai fost si altcineva. Ban scos.
|
|
 |
|
 |
|
preafinutz_1
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Tue Aug 10, 2010 7:00 pm |
|
|
Ziua :09.07.2010 Ora :00:30 Adminul sau adminii ce erau pe server : Adminul reclamat :fortareata Greseala + dovada(print/demo/etc) : untitled.bmp - 1.4 Mb Va rog sa rezolvati problema asta k omu a gresit comanda in loc de 3 poze cate a vrut sa faca a facut decat 1 i-am dat poza pe mess a zis k e ok si acum mai astepta si celelante poze, dar de unde daca el decat 1 mia facut.Daca mi-a facut 3 poze asa cum a zis el sa posteza aici sa ma coving si eu.Nu vreau sa mi sa scoata banu k am ip dinamic si pot intra oricand doar sa ma lase sa joc.Va multumesc!!!
|
|
 |
|
 |
|
kyrA
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Tue Aug 10, 2010 7:25 pm |
|
|
Pai asa a zis fata 
|
 |
|
Dn
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Tue Aug 10, 2010 8:14 pm |
|
|
|
Ziua: 14.08.2010 Ora: 20:02 Admini care erau:O@n@,Naikon,SLAPPER, seth, ASD, etc. Adminul reclamant:Naikon
sorana : am si eu o intrebare, de ce va grupati totii adminii intr-o echipa
Naikon : nu putem unul fara altu
Dn][ : ti se pare..
Dn][ : ce raspuns de admin...
pentru asta am luat ban 1000 de minute...ii normal?...el si cu O@n@ tot timpu se leaga de mine...cu toti ma inteleg doar pe ei nu-i suport...pentru atata sa-mi dea 1000 de min ban?
|
|
 |
|
 |
|
ask
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Fri Aug 13, 2010 3:38 pm |
|
|
|
Cel mai inapt admin Li..nu are treaba nici cu jocul nici cu nimic..mia dat ban aiurea..daca tot a primit admin macar sal foloseasca cum treb nu aiurea cum face el...
Ds : Aloo , Domnu , vb elevat ca nu esti pe tarla la pascut oile. Este un model dupa care faci reclamatie , nu ca ti se ridica tie .Nu tu decizi competenta unui admin sa fie clar. +1 warn
Alo domnu...eu de cate ori am jucat nu am jignit pe nimeni si miam vazut de treaba mea,mi se pare normal sa fiu lasat in pace sa ma joc linistit ,dar bineinteles ca unii admini sufera de ei si iti da ban aiurea..si tu teai fi enervat credema
Ds : Daca adaugi ceva si nu a postat nimeni dupa tine , apesi EDIT nu POST REPLY.Ti-am zis , este un model pentru reclamatii admini , urmezi modelul .Si crede-ma nu am enervez atat de usor.Noi decidem daca un admin sufera nu tu.Sa fie clar , aici respecti regulile.Mai vrei sa adaugi ceva apesi butonul EDIT +1 un warn ca nu stii sa postezi
|
|
 |
|
 |
|
mNML.
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Fri Aug 13, 2010 5:07 pm |
|
Joined: Thu Aug 12, 2010 11:03 pm Posts: 8 Location: Micu`Paris
|
Ziua : 12.08.2010 Ora : 23.00 Adminul sau adminii ce erau pe server : oana naikon sss@sss si multi alti Adminul reclamat : adminul care mi-a dat ban fara motiv Greseala + dovada(print/demo/etc) : opinia mea  in primul rand am obs ca se posteaza banul pe forum cu motivul pentru care playerul a fost banat in al doilea rand vreau sa ii aduc aminte "dlui" admin ca exista si forum pe care trebuie sa il acceseze  nu sa astepte " prosti " 3 sapt sa se scoata un ban ! si in ultimul rand  pot sa pune fara sa ma laud ca sunt un jucator care sta in banca lui  nu injur  respect regulile jocului, respect playeri si adminii dar sunt uni mai de la tara care nu stiu sa faca cele mentionate mai sus no offense ! merci anticipat !
|
|
 |
|
 |
|
li
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Fri Aug 13, 2010 5:13 pm |
|
 |
| Admin cS.JusTKiLL.ro |
 |
|
|
ask ti-am dat ban,ptr ca nu repet de 5 ori sa pleci din baza...mai si comentai aiurea ..si inca ceva eu nu dau ban aiurea sa sti...am scris de la inceputul harti terro bomba // ct defuse BAN !
si inca ceva daca mai stai o singura data in baza iti ei ban permanent. da ip sa iti scot banu
|
|
 |
|
 |
|
mNML.
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Fri Aug 13, 2010 5:16 pm |
|
Joined: Thu Aug 12, 2010 11:03 pm Posts: 8 Location: Micu`Paris
|
li wrote: ask ti-am dat ban,ptr ca nu repet de 5 ori sa pleci din baza...mai si comentai aiurea ..si inca ceva eu nu dau ban aiurea sa sti...am scris de la inceputul harti terro bomba // ct defuse BAN ! din cate imi aduc eu aminte  eram in apa pe harta de_dustyaztec la pod cu awp  si aveam awp`ul de vreo 5 runde acest motiv nu e plauzibil ! putea sa imi dea slay sau kick  dar nu ban astept o explicatie clara app : lee nu cred k erai aseara pe srv Ds : mai aveti putin si va bateti , dar de fapt vorbiti de banuri diferite , LI i-a raspuns playerului ASK , tu din cate vad te cheama mNML.astept niste explicatii plauzibile btw banul a fost scos
|
|
 |
|
 |
|
Alvin
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sat Aug 14, 2010 1:18 am |
|
Joined: Sat Apr 17, 2010 9:27 am Posts: 1 Location: Timisora STEAMID: nomanele
|
li wrote: ask ti-am dat ban,ptr ca nu repet de 5 ori sa pleci din baza...mai si comentai aiurea ..si inca ceva eu nu dau ban aiurea sa sti...am scris de la inceputul harti terro bomba // ct defuse BAN !
si inca ceva daca mai stai o singura data in baza iti ei ban permanent. da ip sa iti scot banu hai ca esti tare .... cum ma sa dai ban pentru ca a stat in baza ?  (poti sa-mi arati unde scrie in regulament asta?) de cand am avut acea "disputa" cu tine nu am mai intrat pe server ... dar ori de cate ori aplic cate o comanda ma gandesc ... "cum pana mea sa fie vazut cs-ul atat de diferit de alti "oameni" ... fara suparare li .. nu te cunosc, dar nu ai deloc atitudine de admin, probabil esti un copilandru doar si deaia... sa sti ca adminul este pus sa ajute jucatorul sa se simta bine pe server nu jucatorii sunt pusi sa se simta adminul bine .... o intrebare pentru O@n@ : cum era faza cu nick-ul ? sa nu fie prea lung ? poate imi explici aici ca pe server nu am vrut sa te intreb ? daca am nume "prea" lung, fac lag sau influentez cu ceva negativ jocul ? o noapte frumoasa va doresc ... ca sa va relaxati click & enjoyDs : DOmnul meu , 1.Serverul este FREE GAME , dar terro sunt obligati sa puna bomba ,a sta insemnand automat sa nu campeze in baza cu awp cum au multi obiceiul sa faca.
Code: - tero trebuie sa puna bomba cu cel putin 5 sec inainte de expirarea timpului (slap,slay) - CT trebuie sa incerce sa defuzeze bomba (slap,slay) 2.AI voie sa primesti BAN pentru camp , daca primesti intai slapuri , slay / kick si totusi tu continui sa stai in baza
Code: - adminul are voie sa forteze rushul echipei tero pe hartile cu bomba si a echipei counterilor pe hartile cu ostateci prin slapuri din clipa in care se ajunge deja la 1.20 min din timpul acordat rundei si slay/kick daca este cazul. 3.Daca un jucator chiar si dupa ce a primit toate cele 3 comenzi (slap , slay, kick) inca sta in baza atunci inseamna ca incalca cu persistenta regulile serverului si este pedepsit ca atare. 4.Adminul te ajuta sa te distrezi pe server cu conditia ca tu ca si jucator sa respecti regulile serverului.Din simplu player nerespectand regulile devii proscris. 5.Iti raspund si la ultima intrebare : Numele care are foarte multe caractere mareste latencyul putin cate putin. Have FUn & Good Luck ================== si din nou generalizezi.... nu-i bine ce faceti voi, din start plecati cu gandul de a cauta o metoda de evitare si niciodata nu analizati situatia obiectiv, cum ar trebui sa faca un membru staff... sunt la job acum si nu prea pot sa verific, dar promit ca deseara cand ajung acasa o sa postez mai exact ce anume genereaza latency, cu siguranta nu si lungimea nick-ului cum spui tu.
Last edited by Alvin on Sat Aug 14, 2010 3:42 pm, edited 2 times in total.
|
|
 |
|
 |
|
aTI
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sat Aug 14, 2010 3:00 am |
|
|
|
astazi ora 2:30 pe cs.justkill.ro erau 8 codati! hyperion era admin spec. a iesit si nea lasat pe srv sa ne bata aia! codurile erau la modu speed si aim dala nesimtit!
Ds : Hyperion este helper nu are comanda de ban , iar despre faptul ca sunt codati de ce nu le-ai luat ip sau steam id ? sau sa faci un demo , daca tot faci reclamatie la admini
|
|
 |
|
 |
|
Dn
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sat Aug 14, 2010 5:10 pm |
|
|
Ziua : 14.08.2010 Ora : 17.00 Adminul sau adminii ce erau pe server :kyra Adminul reclamat :Ingham Eu las reclamatii da vad ca degeaba...nu raspunde nimeni!!Duvezi nu am dar va povestesc si el va poate recunoaste ca asa a fost...Ingham fiind admin(deci are avantaj crede el) s-a pus in usa si tot a asteptat nu ne-a lasat sa intram...tot i-am zis sa se trage iar el nu a zis nimic....l-am injurat si am plecat de acolo...el tot ma lua cu "cere-ti scuze sau iti dau ban"...nu am acceptat deoarece nu am stiut ca-i admin...dupa un timp imi da ban...reintru sa vb cu el..si iau si fuck off...care sunt motivele?...si cine are dreptate?..daca nu ma provoca nu-l injuram...si sa stea in usa nu trebuia sa faca un admin...el trebuie sa fie un exemplu din cate stiu eu.... Sper ca de data asta sa ma bage si pe mine cineva in seama. P.S Dn][ Ds : Stai relax "te bagam si pe tine inseama". CUm ai curajul sa vii sa reclami un admin care ti-a dat ban , dupa ce chiar tu recunosti ca l-ai injurat.Ai fi vrut sa iti pupe mana ? sa isi ceara scuze ca s-a lasat insultat.NU cred ca daca a stat in usa merita injurat ? Pai ce facem aici , ne spurcam ca la piata ? Dati-va mana si nu va mai certati ca nu e motiv de cearta si injuratura.CItez :
Code: - nu se injura pe server (kick,ban 1h-permanent)
|
|
 |
|
 |
|
ingham
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sat Aug 14, 2010 5:11 pm |
|
 |
| JusTKiLL StaFF |
 |
|
Ok ... +1 warn Ingham .... Imi pare rau ca ti-am dat ban pentru ca m-ai injurat 
_________________ Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat Dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
Baieti ce sa va zic : Bine ati venit ? Bine ati venit, rau ati nimerit !
|
|
 |
|
 |
|
Dn
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sun Aug 15, 2010 4:31 pm |
|
|
Dn wrote: Dn wrote: Ziua : 14.08.2010 Ora : 17.00 Adminul sau adminii ce erau pe server :kyra Adminul reclamat :Ingham Eu las reclamatii da vad ca degeaba...nu raspunde nimeni!!Duvezi nu am dar va povestesc si el va poate recunoaste ca asa a fost...Ingham fiind admin(deci are avantaj crede el) s-a pus in usa si tot a asteptat nu ne-a lasat sa intram...tot i-am zis sa se trage iar el nu a zis nimic....l-am injurat si am plecat de acolo...el tot ma lua cu "cere-ti scuze sau iti dau ban"...nu am acceptat deoarece nu am stiut ca-i admin...dupa un timp imi da ban...reintru sa vb cu el..si iau si fuck off...care sunt motivele?...si cine are dreptate?..daca nu ma provoca nu-l injuram...si sa stea in usa nu trebuia sa faca un admin...el trebuie sa fie un exemplu din cate stiu eu.... Sper ca de data asta sa ma bage si pe mine cineva in seama. P.S Dn][ Ds : Stai relax "te bagam si pe tine inseama". CUm ai curajul sa vii sa reclami un admin care ti-a dat ban , dupa ce chiar tu recunosti ca l-ai injurat.Ai fi vrut sa iti pupe mana ? sa isi ceara scuze ca s-a lasat insultat.NU cred ca daca a stat in usa merita injurat ? Pai ce facem aici , ne spurcam ca la piata ? Dati-va mana si nu va mai certati ca nu e motiv de cearta si injuratura.CItez :
Code: - nu se injura pe server (kick,ban 1h-permanent) Mai am o reclamatie mai sus...la aia nici acum nu mi-ati raspuns...Lui Ingham i-am zis de vreo 2 ori sa se traga din usa si nu a vrut...asta nu e comportament de admin, nu te supara...daca stiam ca ii admin stai linisti ca nu-l injuram...si am fost provocat...ca nu ma luam de el daca nu statea in usa aia.... A da...si Fuck off-ul????...ala pentru ce l-am luat?...la cs-ul meu nu-si are efect, dar nu asta conteaza...ci gestul....din cate stiu eu fuck off se da la codatii...coduri n-am avut... O@n@ : Nu mai face dublu post, daca ai ceva de adaugat apasa butonul EDIT.
+ 1 warn
|
|
 |
|
 |
|
Roma
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sun Aug 15, 2010 5:39 pm |
|
Joined: Fri Mar 05, 2010 8:30 pm Posts: 49 Location: Bucuresti
|
|
DN nu e prima oara care iei ban pe servarul asta pentru injuraturi ! Eu zic sa nu te mai obosesti sa faci reclamatii aiurea ca nu isi au rostul ! Nu iti comvin regulile de pe acest servar te rugam frumos cauta-ti altul .
|
|
 |
|
 |
|
ingham
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sun Aug 15, 2010 5:59 pm |
|
 |
| JusTKiLL StaFF |
 |
|
Hai ca sa incheiem conflictul : Gogule , dupa ce m-ai injurat ti-am zis de 4-5 ori "Cere-ti scuze sau iti dau ban". De 5 ori ti-am zis. Tu nu ai vrut sa iti ceri scuze... am dat un retry si am mai zis inca de 3 ori . Cere-ti scuze sau iei ban. Iar tu ai raspuns ceva de genul "Hai ma lasa-ma in pace sa joc si da-mi ban....". Ai avut alternativa : Iti cereai scuze , puteai sa joci linistit . Tu ai ales calea cea grea pentru tine.... Fuckoff ai primit ca esti tare in cleanta si intri dupa ban pe server. (de 4 ori ai intrat) Pentru ca sunt baiat bun, iti mai dau inca o data sansa de a-ti cere iertare. Daca nici acum nu vrei sa iti ceri iertare pentru ca m-ai injurat, atunci pe server cu numele DN nu mai calci.  Iti doresc sanatate in continuare ....
_________________ Cu prostul nescolarizat te lupti putin si ai scapat Dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala
Baieti ce sa va zic : Bine ati venit ? Bine ati venit, rau ati nimerit !
|
|
 |
|
 |
|
Mammalousa
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sun Aug 22, 2010 11:12 pm |
|
|
Ziua 22 aug 2010 Ora 11:08 Pm Admini pe server : Mammalousa , CIA , So Cold Nu fac reclamatii ca nu sunt plangacios,am de spus doar atat So COld ai o mare problema de atitudine si ca urmare ai o mare bila neagra de la mine. I-ai dat ban lui zerg fara poze,fara demo,doar ca avea 5-0 si te omorase pe tine.Cand cineva iti vorbeste frumos,raspunzi in acelasi mod.Daca ai probleme in viata ta,lasa-le acolo si nu le aduce pe server ca nu ne intereseaza. Ca urmare cer suspendarea adminului tau pana te calmezi , urmeaza Ady sa decida pentru cat timp. Ds : Acilea e serv 1 Mamma ...Tu esti boSS pe serveru 2 
|
|
 |
|
 |
|
StuY
|
Post subject: Re: Reclamatii Admini Posted: Sun Aug 29, 2010 10:11 am |
|
|
Adminul sau adminii ce erau pe server :Chelos Adminul reclamat :Chelos Greseala + dovada(print/demo/etc) : mia dat ban pe motivu ca ash avea wall fara poze fara nimik.    
|
|
 |
|
 |
|